När man ska välja bland muggar med tryck till sin arbetsplats kan det vara bra att fundera på när, hur och även på vem som ska använda muggen.

Om man ska dela ut muggar under en mässa eller liknande kan en prisvärd mugg med enkel design och tryck i en färg räcka bra.

Om personalen dag ut och dag in ska använda muggen och om den ska användas under större möten kan det ofta vara smart att lägga på några kronor så att muggen får en högre kvalitet och dessutom kommer trycket att hålla bättre.

Om Image result for Muggen används under lång tid och ger bra exponeringmuggen ska delas ut som en gåva till en kund eller anställd kan det vara värt att lägga på ytterligare lite till och välja kända muggar från varumärken som Designhouse, Sagaform eller liknande. Dessa kan också levereras i olika presentkartonger.

Det finns väldigt många muggar i flera olika färger och ofta är det enkelt att välja en färg som ger företaget än bättre exponering utåt.

Billig eller hög kvalité?

Oavsett om företaget söker en billig mugg för stor spridning, eller en dyrare som ska ges bort i present finns det många olika valmöjligheter att välja mellan.

Ofta är fika en självklarhet på arbetsplatsen oavsett vad man sysslar med och kaffet har många gånger börjat ses om en konst. Då ställer man självklart också vissa krav på sin kaffemugg.

Många gånger är den klassiska kaffemuggen med tryck pricken över i:et på ett stilrent kontor. I och med detta finns det i dag möjlighet att kunna skapa tryck på muggar i modeller som latte-, espresso-, och cappuccino-muggar.

Dessutom finns ofta större temuggar och muggar för varm choklad som också kan få företagets tryck på sig.

Oavsett vad man dricker kan man bidra till att företagets reklam syns tydligt utåt under hela den tid muggen används, både på och utanför arbetstid.