Image result for All information som behövs ryms i trycketEn mugg har flera stora och fina ytor som trycken kan placeras på. Många gånger kan man trycka över hela den yttersta ytan på muggen och detta skapar ett stort och bra område där en företagare kan vara riktigt kreativ med budskap och logga.

Om man som företagare vill att trycket ska vara mer diskret kan man också välja att placera det i muggens botten, eller kanske rent av på dess handtag.

Man kan också använda sublimeringstryck för att trycka foton och större avancerade bilder med en hel del färger utan att det kostar något extra. Dessa kan dock hålla lite sämre i diskmaskin, men tål handdisk mycket bra. Dessutom kan dessa tryck ofta placeras på än fler ställen på muggen.

En klassisk kaffemugg med tryck tillverkas i stengods eller liknande material och de har ett klassiskt utseende med ett stort öra som lämpar sig väl för tryck av olika slag.

Dessa muggar kan antingen ha matt eller blank utsida, medan insidan alltid är blank. Oavsett vilket man väljer kan gott om information tryckas på muggen. Det finns också olika färgkombinationer att välja mellan och det finns gott om plats att placera de olika trycken på.

Om man vill sprida sin företagsreklam mycket långt kan en så kallad take-away mugg vara ett mycket bra val. Denna mugg har ett lock och kan därför enkelt tas med ut och då visas för än fler människor.

Dessa muggar ökar mycket i användning eftersom att ofta är både miljövänligt och billigt att ta med eget kaffe istället för att köpa kaffe i pappmuggar. Dessa muggar är dessutom lite större och det finns därför än mer plats att trycka information på. Dessutom kan man också trycka en logga eller liknande på muggens lock. De håller ofta också värmen bättre än vad en vanlig mugg gör.