Oavsett vilket slags företag man har bör det finnas muggar med tryck i fikarummet. Om företagaren ensam eller tillsammans med kollegor ska hålla i ett möte med en potentiell kund kan det se mycket bättre ut att servera kaffe i matchande muggar med tryck.

Man uppskattar sällan hopplockade muggar i olika design och färg med ingrott kaffe. De matchande muggarna ger ett rejält mycket proffsigare intryck.

Ofta finner man också muggar med tryck i de allra flesta hem, och det gäller att företagsloggan ser tillräcImage result for Muggarna kan stärka gemenskapenkligt bra ut för att den också ska passa in i hemmet.

Det finns både muggar med exklusiv design, och från kända varumärken som passar för tryck. Många av dem passar också utmärkt för andra varma drycker.

Under en helt vanlig arbetsdag kommer de tryckta muggarna till användning när företagaren och kollegorna samlas i fikarummet.

Om flera olika företag finns på samma arbetsplats kommer muggarna att ge det aktuella företaget gemenskap när de kan samlas runt samma bord med likadana koppar.

Det är också lätt för andra att kunna se vilket företag en aktuell person arbetar för.

Att ha tryckta muggar ser också mycket snyggare ut på hyllan i fikarummet. Flera olikfärgade muggar i skilda storlekar kan lätt ge ett oorganiserat intryck och många gånger är de gamla muggarna också fulla med ingrott kaffe som både ser otrevligt ut och som dessutom kan börja lukta och dra till sig bakterier.

Det kan dessutom vara svårt att skilja muggarna åt mellan de olika företagen om flera av dem befinner sig i samma fikarum.

De tryckta muggarna gör det lättare att kunna samlas och känna en samhörighet mellan arbetarna även under rasterna. Oavsett vad man dricker kan man som anställd känna sig som en i gänget genom att muggarna är likadana. Det går lika bra att dricka te som kaffe eller rent av vatten.