Om man vill ha nya och fräscha muggar till kontoret i samma modell, färg och med samma tryck passarRelated image reklammuggar bra. Det spelar ingen roll vilken sorts företag det gäller utan muggarna passar alla.

En mugg med ett tryck kan enkelt användas för att varumärket ska stärkas på den egna arbetsplatsen och om kaffe serveras i en fräsch mugg med logga eller annat tryck på kommer också gäster att få ett starkare intryck av företaget.

En gäst som välkomnas med kaffe serverat i en gammal mugg, eller där alla muggar har olika färger, form eller där kaffe grott in i emaljen kan ofta få ett mycket dåligt intryck och eventuellt väljer de också ett annat företag att anlita. Ett seriöst företag bör ha egna muggar i fikarummet eller cafeterian.

Det är en liten investering som krävs men den ger företaget ett stort lyft. Om kunder kommer på besök bör man inte lämna dessa små detaljer åt slumpen.

När det gäller muggar med tryck fungerar de utmärkt också för att ge bort i en mer personlig och lyxig gåva. De passar både för kunder, medlemmar av en förening eller rent av till olika samarbetspartners.

Oavsett vilket sorts företag man har fungerar muggar utmärkt att dela ut. Muggen kan användas under många år och den blir på många sätt också mer personlig än vad en reklampenna eller liknande blir.

Om ett event ska hållas kan en snygg termosmugg som en deltagare sedan kan ta hem vara en mycket lämplig profilprodukt. De kostar några kronor mer än en vanlig mugg men å andra sidan ger de ett mycket seriöst intryck och muggen kan användas året runt.

Den är också lätt att ta med vilket gör att företagets reklam kommer att synas för än fler människor utan att företaget i sig behöver göra särskilt mycket.