Image result for Muggar med tryck är en bra reklamformOm man vill göra reklam för sitt företag på ett bra sätt kan det vara klokt att investera i muggar med olika former av tryck.

En företagslogga på en mugg syns många gånger mer än samma logga på en penna. Muggar i snygg form kan dessutom ges bort och delas ut på mässor med mera.

Företaget får genom detta reklam som kan spridas över en mycket stor yta och dessutom finns det gott om plats att trycka information på muggen.

Vad ska man ha med i trycket på muggen?

Logga, mail, telefonnummer och hemsida brukar inte vara några större problem att få plats med. Muggen kan tack vare de olika färgkombinationerna, storlekarna och modellerna enkelt anpassas för att passa företagets grafiska profil om en sådan finns.

När företaget väl tagit fram sin eller sina favoriter bland alla muggar med tryck är det dags att beställa. Det kan vara smart att passa på att fylla på förrådet om det är dags att beställa reklamprylar.

Många gånger sparar företag hela den tidigare beställningen så att företaget som beställt muggarna enkelt kan höra av sig och beställa nya. Ibland blir en beställning av samma muggar också lite billigare eftersom att nya schabloner då inte behöver skapas inför trycket.

Handla enkelt online

Oavsett vilken sorts mugg företaget är ute efter finns det möjlighet att beställa dem online. Många gånger går det att be om en offert och en korrektur eller modell som företaget får godkänna innan en stor order tillverkas.

Om modellen har något fel i text eller färg är det enkelt att rätta detta inför den stora tillverkningen. Om man beställt 500 muggar kan det vara retfullt om det finns fel på dem alla när de levereras.

Att beställa online är ofta smart. Där kan man på förhand se hur trycket kommer se ut och dessutom blir det många gånger billigare än att köpa muggar i en fysisk butik.