Image result for Allmänt om muggarMan kan inte bortse från att svenskarna är ett av de folk i världen som dricker mest kaffe. Finnarna kommer etta på listan med hela 12 kilo drucket kaffe per person och år men svensken ligger inte långt bakom med sina 8.2 kilo.

Det ser inte ut som att konsumtionen av kaffe kommer att minska. Dagen börjas med en kopp, fikapausen på jobbet innebär en kopp, när man träffar kompisen på café och många tar dessutom en kopp kaffe på maten senare under kvällen.

I dag finns det flera olika kaffetyper att välja mellan, och till dessa finns många olika former och varianter av muggar. Om man vill skaffa bra profilprodukter till företaget är det därför svårt att finna någon bättre lösning än just kaffemuggar med tryck.

Få saker i livet används lika mycket som en kaffemugg och den kommer både att nå ut till många samtidigt som den kan användas under en mycket lång tid.

Just konceptet med kaffemuggen är enkelt. Företaget trycker sin logga, text eller en bild på koppen och sedan delas de ut till anställda, kunder och vänner.

Dessutom kommer dessa att använda koppen igen och igen. Det är inte bara kaffe man kan ha i koppen. Varför inte använda den för te, varm choklad, soppa eller en god äggtoddy. Oavsett vad man föredrar att äta eller dricka kommer en kopp att vara till användning och företagets reklam kommer att finnas närvarande hela tiden.

Koppens utseende kan företaget styra helt enligt egna önskemål. I samband med digital tryckteknik är nästan inget omöjligt utan företagaren kan fritt experimentera med texter, designer och färger.

Oavsett om man vill ha mindre, diskret logga i muggens botten eller om en informativ, längre text ska löpa runt hela muggen kan går det att ordna. Det är bara att börja designa muggen!